Strokeplay Kampioenschap

10 september 2019

Afgelopen weekend is op Kleiburg het strokeplay kampioenschap gespeeld en Rosanne Boere is eerste geworden en Carmen Conzalez tweede. Rein Karel is bij de heren derde geworden.

Bestuurwissel

22 augustus 2019

Sander Ponte neemt de functie van voorzitter van mede oprichter Jan Frerichs over en Annette Kroon wordt toegevoegd aan het bestuur in de functie van secretaris.

Kampioen Matchplay

1 juli 2019

Op 30 juni is Rein Karel kampioen Matchplay geworden op golfbaan en golfclub Kleiburg.

Middag voor vrienden en sponsoren

1 juli 2019

Op vrijdagmiddag 28 juni heeft voor de 3e keer de middag voor de vrienden en sponsoren plaats gevonden. Het was een groot succes en hopen volgend jaar nog meer sponsoren en vrienden te mogen begroeten.

Nationaal Strokeplay Kampioenschap t/m 15 jaar

6 mei 2019

Rosanne Boere is op de Nationaal Strokeplay Kampioenschap t/m 15 jaar, die gespeeld is op golfbaan het Rijk van Nunspeet eerste gewonnen. Na een eerste en tweede ronde van +8 liep Rosanne een slotronde van level par. Na 9 holes stond zij zelfs op -3 (5 birdies). Hierdoor is haar handicap gezakt naar 2,7 en heeft zij de laagste handicap in haar leeftijdscategorie.

Trackman 3E

25 mei 2018

We hebben een Trackman 3E! Hierdoor kunnen we met hulp van Golfacademy Kleiburg onder andere Rosanne Boere, de jeugd en iedereen die Stichting Topgolf Brielle ondersteund verder helpen met het verbeteren van zijn/haar spel.

Golfwedstrijd voor Rosanne Boere

13 - 14 januari 2018

B Selectie training Nunspeet

Handicaps maken golf uniek

11 december 2017

Je handicap zegt iets over hoe goed je bent als golfer. Iemand met handicap 5 is beter dan iemand met handicap 10, en die persoon is weer beter dan iemand met handicap 20. Het gaat er niet om hoe laag je handicap is. Veel belangrijker is dat je je handicap ook echt speelt. Klik HIER voor meer informatie.