Dubbel feest voor onze talenten

19 september 2020

Op 13 september 2020 was het dubbel feest.

Rosanne verdedigde succesvol haar Nederlandse titel Strokeplay t/m 15 jaar op Edense. Dag 1 level par, dag 2 een score van +2 en ronde 3 ook +2. Met op de laatste hole een birdieput van 3 meter om de playoff te ontlopen. Heel knap !

Carmen wordt met ruime voorsprong strokeplay kampioen op Kleiburg met een uitstekende laatste ronde van 77. Super gedaan!

Prestaties na corona van onze talenten

10 september 2020

Er wordt onder iets andere omstandigheden gelukkig weer volop getraind en gegolfd door onze talenten. Carmen en Rosanne hebben veel gespeeld en onder leiding van pro Tammo Murris  heel veel trainingsmeters gemaakt met als resulaat een enorme sprong voorwaarts in spel en handicap. Rosanne is gezakt naar HC -0.9 en Carmen naar 2.6, Sophie speelt HC 20.9. En Lucas van der Voort die pas 2 jaar speelt HC 10.1.

Mooi dat het harde werken en het plezier resulteert in goede resultaten.

  • Eropean Young Masters Tsjechië (Rosanne overall 5de en Nederland als team ook vijfde)
  • NK Dames Houtrak (Rosanne T8, Carmen mist helaas de cut op 1 slag)
  • NK t/m 18 jaar op Stippelberg (Rosanne T3 en Carmen T16)
  • German International Youth Trophy
  • Voorjaarsbeker Dames en Heren Toxandria

Bestuurwissel

22 augustus 2019

Sander Ponte neemt de functie van voorzitter van mede oprichter Jan Frerichs over en Annette Kroon wordt toegevoegd aan het bestuur in de functie van secretaris.

Strokeplay Kampioenschap

10 september 2019

Afgelopen weekend is op Kleiburg het strokeplay kampioenschap gespeeld en Rosanne Boere is eerste geworden en Carmen Conzalez tweede. Rein Karel is bij de heren derde geworden.

Kampioen Matchplay

1 juli 2019

Op 30 juni is Rein Karel kampioen Matchplay geworden op golfbaan en golfclub Kleiburg.

Middag voor vrienden en sponsoren

1 juli 2019

Op vrijdagmiddag 28 juni heeft voor de 3e keer de middag voor de vrienden en sponsoren plaats gevonden. Het was een groot succes en hopen volgend jaar nog meer sponsoren en vrienden te mogen begroeten.

Nationaal Strokeplay Kampioenschap t/m 15 jaar

6 mei 2019

Rosanne Boere is op de Nationaal Strokeplay Kampioenschap t/m 15 jaar, die gespeeld is op golfbaan het Rijk van Nunspeet eerste gewonnen. Na een eerste en tweede ronde van +8 liep Rosanne een slotronde van level par. Na 9 holes stond zij zelfs op -3 (5 birdies). Hierdoor is haar handicap gezakt naar 2,7 en heeft zij de laagste handicap in haar leeftijdscategorie.

Trackman 3E

25 mei 2018

We hebben een Trackman 3E! Hierdoor kunnen we met hulp van Golfacademy Kleiburg onder andere Rosanne Boere, de jeugd en iedereen die Stichting Topgolf Brielle ondersteund verder helpen met het verbeteren van zijn/haar spel.

Golfwedstrijd voor Rosanne Boere

13 - 14 januari 2018

B Selectie training Nunspeet

Handicaps maken golf uniek

11 december 2017

Je handicap zegt iets over hoe goed je bent als golfer. Iemand met handicap 5 is beter dan iemand met handicap 10, en die persoon is weer beter dan iemand met handicap 20. Het gaat er niet om hoe laag je handicap is. Veel belangrijker is dat je je handicap ook echt speelt. Klik HIER voor meer informatie.