Onze spelers

De onderstaande spelers worden door Stichting Topgolf Brielle ondersteund.

Sophie Dekker

Hallo, ik ben Sophie Dekker (2008), ik ben 11 jaar en woon in Brielle. Ik golf sinds mijn zevende bij Golfclub Kleiburg. Mijn eerste golfles vond ik meteen al heel erg leuk en wil nu graag goed worden in golfen! In juni 2018 heb ik mijn GVB gehaald en ben ik gestart op handicap 54. Inmiddels gaat mijn handicap snel naar beneden door het spelen van wedstrijden. In 2019 heb ik ook voor het eerst meegedaan aan de NGF jeugdcompetitie en zijn we met ons team gepromoveerd. Ik leer veel van Tammo en de lessen zijn erg leuk. Hierdoor heb ik ook veel plezier in het golfen en stel altijd doelen voor mezelf. Ik vind het daarom super dat Stichting Topgolf Brielle - Kleiburg mij de kans geeft om deze doelen te bereiken.

Rosanne Boere

Hallo, ik ben Rosanne Boere, 14 jaar en zit in de eerste van het Maerlant in Brielle. Sinds mijn achtste jaar golf ik bij Golfclub Kleiburg in Brielle. Golfen is mijn leven! Klik HIER als je meer over mij wilt weten.

Rein Karel

Hoi! Mijn naam is Rein Karel. Sinds 1 oktober ben ik lid van Golfclub Kleiburg. In de zomer van 2009 begon mijn avontuur op de golfbaan. Bij het eerste balcontact was ik meteen verkocht. Twee weken later stond ik op de lesmat bij Derrick Ingram op golfbaan Ockenburgh. In de 2.5 jaar daarna ging ik van hcp 54 naar hcp 12. Vanaf 2012 ben ik lid geweest op Leeuwenbergh. Hier heb ik 5 jaar lang in Heren 1 en Jeugd 1 gespeeld met als hoogtepunt de Landskampioenschapsfinale bij de jeugd tm 21 jaar en een 4de plaats in het eindklassement van de challenge jeugdtour. Ik hou van nieuwe uitdagingen dus heb ik dit jaar de overstap gemaakt naar Kleiburg. De ambitie, het topsportbeleid en de gedrevenheid van de pro’s op Kleiburg spreken mij heel erg aan. Daarom heb ik de kans om mij als betere golfer te ontwikkelen met beide handen aangepakt. Tot op de golfbaan!

Carmen Gonzalez Lo-A-Njoe