Onze spelers

De onderstaande spelers worden door Stichting Topgolf Brielle ondersteund.

Sophie Dekker

Hallo, ik ben Sophie Dekker (2008), ik ben 11 jaar en woon in Brielle. Ik golf sinds mijn zevende bij Golfclub Kleiburg. Mijn eerste golfles vond ik meteen al heel erg leuk en wil nu graag goed worden in golfen! In juni 2018 heb ik mijn GVB gehaald en ben ik gestart op handicap 54. Inmiddels gaat mijn handicap snel naar beneden door het spelen van wedstrijden. In 2019 heb ik ook voor het eerst meegedaan aan de NGF jeugdcompetitie en zijn we met ons team gepromoveerd. Ik leer veel van Tammo en de lessen zijn erg leuk. Hierdoor heb ik ook veel plezier in het golfen en stel altijd doelen voor mezelf. Ik vind het daarom super dat Stichting Topgolf Brielle - Kleiburg mij de kans geeft om deze doelen te bereiken.

Rosanne Boere Nederlands kampioen 2020

Rosanne Boere

Hallo, ik ben Rosanne Boere, 15 jaar en zit in de vierde van het Maerlant in Brielle. Sinds mijn achtste jaar golf ik bij Golfclub Kleiburg in Brielle. Golfen is mijn leven! Klik HIER als je meer over mij wilt weten.

Carmen Gonzalez Lo-A-Njoe

Hoi, ik ben Carmen Gonzalez Lo-A-Njoe. Ik ben 16 jaar en golf al 8 jaar en zit ook bij de NGF. Ben 2 jaar lid op GC Kleiburg en ik heb les van Tammo Murris. Ik ben blij dat ik de kans krijg bij Topgolf Brielle, zo kan ik nog meer trainen. Ik zit nu in de 4de klas van de Havo in Barendrecht. Ik ben zeker 6 dagen in de week met golf bezig dus tijd voor andere hobbies is er niet echt. Als er tijd over is hou ik van het strand en Sushi eten. Als ik  aleen aan het trainen ben luister ik graag naar muziek. Dat kan van alles zijn, Het doel van 2020 is om onder Hc 2 te komen, Door de Corona heb ik wel minder wedstrijden kunnen spelen helaas maar inmiddels is mijn Hc 2.8 en ben ik goed op weg, Strokeplay vind ik de leukste spelvorm. Als alles volgens plan loopt wil in in de toekomst een colaership op een Amerikaanse universiteit bemachtigen en daarmee studie en golf combineren,